Contacteer ons nu: 03 500 20 89

Functionele daken en mooie tuinen dankzij Dapas Dakwerken uit Deurne

Kwaliteit, stiptheid, veelzijdigheid en meer dan 33 jaar ervaring, met Dapas Dakwerken uit Deurne haalt u een professionele dakwerker in huis voor uitdagende projecten.

Platte daken

Als specialist in het leggen van platte daken werken wij zowel met EPDM als met roofing. Wij plaatsen het volledige dak van timmerwerken tot de dakbedekking.

Gevelafwerking

Steek uw oude gevel weer in een nieuw kleedje of laat meteen een mooie gevel uitwerken aan uw nieuwbouw. Met onze gevelwerken wordt het professioneel uitgevoerd.

Goten

In combinatie met onze dakwerken plaatsen wij eveneens uw nieuwe dakgoot. Het onderhoud mag u de volgende jaren ook aan Dapas Dakwerken uit Deurne overlaten.

Terrassen

De aanleg van terrassen in alle vormen en oppervlakken is een klus voor ons. Wij werken met alle materialen, van hout tot blauwe steen.

Tuindecoratie

Uw tuin zal pas echt helemaal afgewerkt zijn met onze tuindecoratie. Wij plaatsen de tuinafsluiting maar leggen ook uw zwemvijver aan.

Contact

Contacteer ons voor één van deze werken tijdens onze openingsuren, alle dagen van 8 tot 19 uur. U krijgt van ons alvast een vrijblijvende offerte.